Jump to content

Photo

ARTIFACTS ON CONTACT AND SIEGE VERY ANNOYING(ALMOST SOLVED)


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
Dariush

Dariush

    Grunt

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

on 3570k gtx460 16gb ripjaw and ssd128 830 samsung...but this happens on radeons too...

 

Attached File  2014-04-12_00041.jpg   35.93K   52 downloads

Attached File  2014-04-12_00042.jpg   47.7K   58 downloads

Attached File  2014-04-12_00044.jpg   38.5K   59 downloads

Attached File  2014-04-13_00011.jpg   79.13K   80 downloads

Attached File  2014-04-13_00008.jpg   90.42K   77 downloads

Attached File  2014-04-13_00011.jpg   79.13K   62 downloads

Attached File  2014-04-13_00012.jpg   81.28K   64 downloads

 

 

THX TO MY GOOD BUDDY YOGURT I FOUND A PARTIAL SOLUTION ALREADY POSTED!

Extract https://dl.dropboxus...dgenericsm2.zip to platform/shaders/fxc

 

and see if that resolves the issue for you

 

i stilll have ONLY these 2 problems:2 big triangle in the sky!

 

Attached File  2014-04-13_00017.jpg   36.64K   70 downloads

Attached File  2014-04-13_00018.jpg   123.19K   67 downloads

 

Attached Files



#2
Mr. Jędяula

Mr. Jędяula

    Polish Moderator

  • Moderators
  • 326 posts

I can confirm this issue, have on Radeon HD 7850 2GB and last official drivers.


forumsig.png

insurgnecypolska.png


#3
frombehind

frombehind

    Army of one.

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 632 posts

disable steam overlay ingame dude.

 

 

http://www.playinsur...sue/#entry31194



#4
SteveUK

SteveUK

    Programmer

  • Developer
  • 439 posts

Vertex corruption can be a sign of:

- Corrupt files (verify integrity).

- Overheating GPU.

- Dying GPU.



#5
Mr. Jędяula

Mr. Jędяula

    Polish Moderator

  • Moderators
  • 326 posts

yes, also problem with power supply, i know reasons, but it's a littel bit strange that "few" ppl have same problem in same time after same action - update.

 

In my opinion problem is generated by corrupted files, otherwise others games should generate same issue. In my case i have problem only with INS on Siege. For example, The Witcher, Path Of Exile, CS:GO and others games work correctly, without any problems.


forumsig.png

insurgnecypolska.png


#6
ActionJackson

ActionJackson

    Grunt

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Have the same issue on Siege and Contact. Makes it close to unplayable. Have a feeling its connected to the update, since it has not been an issue previously... Tried updated the two shader files, but that did not help.

Also, I do not play with steam overlay engaged. I have Radeon 6950 2GB, latest drivers.
  • Omnicron likes this

#7
Dariush

Dariush

    Grunt

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Vertex corruption can be a sign of:
- Corrupt files (verify integrity).
- Overheating GPU.
- Dying GPU.

Dude, before update was fine. its no hardware related. Chache integrity is fine.

#8
DieselWave

DieselWave

    Grunt

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

I have those graphic issues, too (especially on Siege). And everyone else I talked ingame about it, had them, too.

 

uJiN7vb.jpg

 

cRueOCj.jpg

 

t5Hc1R0.jpg

 

8nBp4ne.jpg

 



#9
ActionJackson

ActionJackson

    Grunt

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Devs this is still a huge issue on the multiple servers I play on. Lots of people reporting these artifacts/tearing particularly on contact and siege. Clearly connected to the most recent update. Turning off FXAA and AA helps somewhat, but its still bad. Identical to the screenshots above. Verified integrity and then tried downloading the small hot fix "Steve" suggested. It didn't solve the issue. 

 

My hardware has worked fine for this and other games for several months, so I'm skeptical it's a GPU problem. 

 

I would change the threat title to unsolved until there is a geniune fix...


  • Omnicron likes this

#10
frombehind

frombehind

    Army of one.

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 632 posts

Vertex corruption can be a sign of:

- Corrupt files (verify integrity).

- Overheating GPU.

- Dying GPU.

given the options of dodgy software or dying hardware you know who is getting the blame right?

 

if ins used more than 40% of my gpu and got warm i might be inclined to agree with you. but given the fact that my gpu can run much more demanding games than this at higher clock speeds whist running at a higher temp i am going to call bs!

 

and blame the software.



#11
Arc

Arc

    Operative

  • Members
  • PipPipPip
  • 388 posts

ok, i have same glitch, contact_coop, my HW is perfectly fine, Win7/64bit, game is running on SSD


b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 


#12
JBlum

JBlum

    NWI Founder & Game Director

  • Developer
  • 565 posts

We are pushing a beta branch build to see if we've fixed the issue. We will let you know when it's up so you can check it out and let us know.


  • frombehind likes this

Jeremy Blum

New World Interactive


#13
eXnihilo

eXnihilo

    Developer

  • Developer
  • PipPipPipPip
  • 980 posts

We have been able to make some progress on this issue, but it is not resolved as of yet.

 

There will be Beta Branch tests everyday until this is resolved. 

 

If you have had this problem at all, please participate in these beta branch tests and give us as much feedback as possible.

 

To be notified of beta branch tests, please join the official Insurgency Steam Group

 

Thanks so much for your continued help! You can be sure we'll continue improving Insurgency!



#14
JBlum

JBlum

    NWI Founder & Game Director

  • Developer
  • 565 posts

New beta branch is up. Please update and help us test if the issue is still occurring.


Jeremy Blum

New World Interactive


#15
JBlum

JBlum

    NWI Founder & Game Director

  • Developer
  • 565 posts

Any feedback on this? We want to release a hot fix if we know we've fixed it.


Jeremy Blum

New World Interactive





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users